Welcome, [ Register | Loginrss

Postavi Oglas!

 

dogovor $

Konsalting

  • Opstina / Region: Beograd Centar
  • Zemlja: Srbija
  • Postavljen: 01/23/2019 11:47
  • Ističe: 32 days, 5 hours
Konsalting

Tekst oglasa:

Konsultantska kuća CONSULTING SOLUTIONS angažuje profesionalni tim ljudi specijalizovane za oblast konsaltinga kompanijama sa limitiranim kadrovskim angažovanjem profesionalnog menadžmenta. Izražena kadrovska limitiranost malih i srednjih preduzeća navedenog profila, pomoć privrednicima u ovoj sferi je dragocena i često nezaobilazna.

Konsultantska kuća CONSULTING SOLUTIONS je dinamična firma koja prateći najnovije trendove uspešnog poslovanja, pomaže svojim klijentima da unaprede svoje poslovanje. Imajući u vidu značaj ove vrste usluge, pažljivo osluškujući poslovne potrebe naših klijenata nastojimo da konstantno pratimo i poboljšavamo kako kratkoročne, tako i dugoročne aspekte poslovanja naših klijenata.

Nadamo se da ćete biti jedni od klijenata kojima ćemo, kao i mnogima do sada, pomoći da unaprede svoje poslovanje, da budu u toku sa svim zakonskim promenama i mogućnostima koje se pružaju u okvirima u kojima posluje Vaša kompanija, a na najbrži, najefikasniji i najprofesionalniji način.

qos.con@yahoo.com

(+381) 61 16 70-145
ID oglasa: 5955c46e25bb69f1

No Tags

38 total views, 1 today

  

Možete da kontaktirate oglašivača i da mu se javite na ovaj oglas. Molimo popunite sledeći formular.

Informacije o oglašivaču

Drugi oglasi od Solutions Srbija

Pogledaj sve od Solutions Srbija »
  • Reklamiramo Vas